PERS

ESQUIRE

5 feb 2021

Een topverhaal in Esquire! Je leest het artikel ‘Hoe een geheim recept deze Schiedamse distilleerderij nieuw leven in blies’ door Jonathan van Noord hier.

ALGEMEEN DAGBLAD

8 dec 2020

Het AD publiceerde een paginagroot artikel over een heerlijke jenever op basis van een geheim recept… lees hier het hele verhaal van Sandra Don.

SCHIE TV ‘ONDER OGEN’

12 dec 2020

Schie TV, de lokale tv zender van Schiedam, zond dit item ‘Jenever naar een geheim recept’ uit in het programma ‘Onder Ogen’ (kijktijd <10min).

FOOD INSPIRATION

9 feb 2021

Is jenever de nieuwe gin? 5 hippe voorbeelden, met onze ZWART NAZARETH op nummer 3!

“Jeroen en Peters Kramers stoken sinds een half jaar jenevers in Schiedam. Ze startten met een oude jenever, en verkopen sinds februari ook korenwijn, die volgens de makers te vergelijken is met een goede whisky. De broers gebruiken een oud familierecept. Het bedrijf Gebr. Kramers stookte vanaf 1776 jenever, maar sloot in 1972 de deuren. Ook in de marketing verwijzen Jeroen en Peters Kramers naar hun lange geschiedenis.” ….

Het hele artikel van Jurgen Elenbaas in Food Inspiration, een online en offline inspiratie-infuus voor foodprofessionals op het gebied van eten, drinken, slapen en gastvrijheid, lees je hier.

BOUILLON

Winter 2020

Wat een fijne publicatie over Gebroeders Kramers en ZWART NAZARETH door Will Jansen in Bouillon Magazine (Winter 2020).

MORE THAN DRINKS

4 feb 2021

Fijn artikel in More than Drinks Magazine over de introductie van onze tweede ZWART NAZARETH variant, de ambachtelijk gestookte korenwijn. Je leest het hele artikel hier.

MORE THAN DRINKS

1 sep 2020

Mooi artikel in More than Drinks Magazine over de introductie van onze ZWART NAZARETH zuivere oude graanjenever! Lees het hele artikel hier.